Wij zijn natuurlijk hartstikke blij met jullie enthousiaste reacties op De Verloren Herinnering en jullie (financiële) steun aan onze samenwerking! Daarom hebben wij besloten jullie te bedanken met een klein extra paasspelletje. Technisch werkt het hetzelfde als De Verloren Herinnering: je kunt op sommige dingen klikken, soms moet je tekenen/printen en verder moet je goed lezen en kijken! De antwoorden van de puzzels heb je nodig voor het formulier dat je bij je startmail hebt ontvangen.

NB: je kunt maar op 1 apparaat tegelijk inloggen met hetzelfde mailadres (waarmee betaald is)!!

Net als De Verloren Herinnering is helaas ook dit spel niet helemaal geschikt voor tablets of telefoons. Dit gaan we in toekomstige spellen proberen te verbeteren! Zin in een uitdaging met je familie? Houd bij hoelang jullie erover doen om de oplossing te vinden: wie is het snelst ;-)? Let op: ook dit spel kan weer enkele uren duren…

Voor nu, namens alle Creators: alsnog een hele fijne Pasen ;-)!


*  Wordt je niet gelijk doorgestuurd na betaling? Vul hier dan nogmaals je email adres in en druk op de betaalknop. Als de betaling eerder gelukt is wordt je nu automatisch naar het begin van het spel gestuurd.